MitCP

MitCP er vores selvbetjeningssportal, der er udviklet for at smidiggøre de forskellige forhold omkring parkering.

MitCP har tre hovedfunktioner:

Tilmelding af automatisk betaling til Autopark

Hvis du benytter dig af et af vores parkeringsområder med Autopark, kan du med fordel tilmelde dig til automatisk betaling via MitCP. Dermed kan du parkere på disse områder uden at skulle bekymre dig om at betale ved betalingsautomater, da du helt automatisk vil blive faktureret via dine indtastede kreditkortoplysninger. Du forlader blot området efter endt parkering. Efter din parkering vil du modtage en kvittering for din parkering.

Leje eller udlejning af parkeringspladser

Her vil bilister nemt og hurtigt kunne leje en parkeringsplads. Der er ikke behov for bøvlede lejekontrakter samt udlevering og tilbagelevering af fysiske gæstekort. Som bilist vælger du blot det område, hvor du ønsker at leje en parkeringsplads og indtaster registreringsnummeret på køretøjet.

Områder der har interesse i at udleje parkeringspladser kan let og smidigt udleje disse pladser igennem MitCP. City Parkeringsservice kan let og smidigt gøre området tilgængeligt for bilister, der ønsker at leje en parkeringsplads. City Parkeringsservice står for udlejning og kontakt med lejerne.

Udstedelse af permanente parkeringstilladelser samt gæstekort

Ved denne løsning kan man som administrator af et parkeringsområde udlicitere arbejdet med at registrere og administrere parkeringstilladelser. Her overlades det til den enkelte bilist selv at registrere sit køretøj, samt eventuelle gæsters køretøjer.

Dette betyder at arbejdsbyrden med administration af parkeringstillader bliver mindsket betragteligt, og samtidig giver det bilisterne en række fordele. F.eks. kan bilister selv foretage ændring af nummerplade ved skift af køretøj

For mere information besøg www.mitcp.dk

Gå til toppen
Back To Top